Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Trening Mall (treningmall.ro).
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului Trening Mall (treningmall.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Trening Mall (treningmall.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul Trening Mall (treningmall.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Trening Mall (treningmall.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
Drept aplicabil 
Prin folosirea site-ului Trening Mall (treningmall.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Trening Mag (treningmag.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Disponibilitatea serviciului 
Administratorul Trening Mall (treningmall.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Trening Mall (treningmall.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Schimbarea produsului:
se poate face la cererea d-vs,prin orice metoda de transport pe care o alegeti,costul transportului fiind suportat de catre cumparator.
-mai simplu si mai sigur,puteti opta schimbarea produsului tot prin curierul nostru iar atunci va trimitem noi primii coletul cu produsul schimbat,asta dupa ce initial am stabilit cu d-vs modelul sau marimea corespunzatoare. D-vs predati coletul la schimb numai dupa ce ati primit produsul dorit.
-in acest caz costul trasportului tur+retur este de 15 lei si este suportat de catre d-vs,exceptie facand cazurile in care accidental v-am trimis alta marime sau model.
-daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea contravalorii produsului (mai putin cheltuielile de transport care vor fi suportate de catre client), intr-un interval de timp de 14 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv anume.
-inainte de a trimite produsul inapoi catre noi, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.
-cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN pe care trebuie sa ni-l furnizati sau prin mandat postal dupa caz.
-nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model sau marime, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.
Returnarea produselor:
Clientul Trening Mall poate returna produsele achizitionate fara invocarea vreunui motiv anume,sau in urmatoarele situatii:
– Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
– Coletele ce prezinta deteriorari severe
– Produsele ce au fost livrate gresit
– Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate
Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, de la incheierea contractului. .Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Clientul este obligat sa notifice Trening Mall (treningmall.ro), intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.
Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimisa inapoi catre client.
Clientul Trening Mall (treningmall.ro) nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele stocului disponibil.
In cazul in care Clientul a returnat un produs in conformitate cu prevederile art conf. O.G. 130/2000, iar Trening Mag nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului sau inlocuirea cu un alt produs la alegerea clientului.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzitrening@gmail.com